Otvaranje konferencije

Track

-

Datum i vrijeme

utorak, 14. listopad 2014., 19:00

Dvorana

Dv 1 Velika

Trajanje

15'

Davor Ranković, predsjednik HrOUG-a obratit će se sudionicima i dati kratke tehničke upute što je pripremljeno i na što da sudionici obrate pažnju.

Nakon toga osvrnut će se na posjetu Oracle Open World-u u San Franciscu, najvećoj Oracle konferenciji sa preko 40000 posjetitelja i oko 2000 predavanja.

Poštovani sudionici HrOUG konferencije, znam da vas velika večina dolazi svake godine ili bolje rečeno kada god uspje dobiti odobrenje od nadređenog šefa. HrOUG, kao i naša Hrvatska je vidjela puno bolje dane i moglo bi se kukati i cviliti, ali nema smisla.

Odradili smo najbolje što smo mogli, organizirali za vas odlične predavače iz cijelog svijeta. Moram istaknuti odličnu suradnju sa Slovenskom Oracle udrugom sa kojom već evo treću godinu dijelimo predavače. Zajedno sa Slovenskom udrugom organizrat ćemo u veljači Oracle Roadmap Show sa tri top Oracle predavača, u petom mjesecu nas čeka javaCro'15, a u listopadu (možda) HrOUG. Možda je iz dva razloga. 1- OOW se seli na kraj listopada i moramo odlučiti jel idemo prije OOW ili nakon. Ako idemo nakon onda je najbolje vrijeme oko konferencije Njemačke udruge DOAG oko 20.11. 2. razlog je zato jer smo umorni od traženja sponzora (koji su i sami iscrpljeni dugogodišnjom krizom), a konferencija bez kvalitetnih sponzora je kao torta bez šlaga. I sami vidite da je broj poklona sve manji, da se količina besplatnih pića smanjila i vidi se da se nema. 3. ako ne uspijemo Oracle uvjeriti da ova konferencija ne predstavlja samo edukaciju, već da je ona centralno mjesto okupljanja Oracle zajednice i pravo mjesto za poslovni odnos Oracle-a i Oracle partnera prema sudionicima.

Kada će se više ova recesija i kriza predati kako bi sljedeću, 20-tu konferenciju organizirali za pamćenje. Slijedeće godine je 20-ti HrOUG i voljeli bi taj događaj organizirati veličanstvenim.

Detalji o predavanju

Vrsta: Keynote speach
Grupa aktivnosti: Plenarna i keynote predavanja

O predavaču

HrOUG.hr

Konferenciju organizira Hrvatska udruga Oracle korisnika. Više o udruzi možete saznati na Hroug.hr.

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz HrOUG 2014 objavljujemo na Twitteru!

Prati nas na Facebooku

Connect 360

Povežite se putem novog servisa za umrežavanje i upoznajte nove poslovne kontakte!

Partner

Veliki pokrovitelji

Pokrovitelj

Mali pokrovitelji

Medijski partner

Medijski pokrovitelj