Partnerski dan

Poštovani članovi HrOUG-a, Oracle partneri, na ovogodišnjem HrOUG-u koji se održava od 14. do 17. listopada 2014. organizirat ćemo 15.10. po prvi puta "Partnerski dan". 

Partnerski dan predstavlja dio HrOUG konferencije na kojem Oracle partneri, koji su ujedno i članovi HrOUG-a imaju mogućnost prezentirati neki od svojih proizvoda i usluga, predstaviti se sudionicima konferencije na najznačajnijem skupu Oracle zajednice u Hrvatskoj. Kako bi partnerima osigurali sudionike koji bi im mogli biti zanimljivi, Partnerski dan se održava paralelno sa Leaders circle-om, dijelom konferencije namijenjenom managerima, donositeljima odluka u Hrvatskoj informatici.

Mi vam dajemo mogućnost, a sve ostalo je vaša sposobnost da zablistate i oduševite !!!

 

Mogućnost koju nudimo:
Svi članovi HrOUG-a koji su obnovili članarinu za 2014. godinu, a koji su u statusu Oracle partnera imaju pravo potpuno besplatno na ovogodišnjem HrOUG-u koristiti mjesto za prezentaciju svojih proizvoda/usluga u okviru konferencijskog izložbenog postora formiranog u foajeu hotela Istra. Mjesto za prezentaciju predstavlja stol i stolice, priključak struje po potrebi i mogućnost postavljanja bannera uz mjesto za prezentaciju. U foajeu hotela osiguran je WIFI.

 

Dodatne mogućnosti:

  • Partneri koji će koristiti ovu mogućnost mogu koristiti besplatne kotizacije koje imaju u okviru već uplaćene članarine ili mogu kupiti kotizacije za osobe koje će biti na mjestu za prezentaciju u svojstvu izlagača po posebnim diskontiranim cijenama u odnosu na cijenu kotizacije za konferenciju.
  • Mogućnost dokupa većeg mjesta za prezentaciju, posebno istaknutog i na lokaciji koja se definira u dogovoru sa organizatorom.
  • Mogućnost korištenja Mjesta za prezentaciju svih dana konferencije, a ne samo 15.10.
  • Ukoliko imate interes za dodatnim mogućnostima, molimo vas da me kontaktirate na [email protected] ili 091/1487-678.  

HrOUG.hr

Konferenciju organizira Hrvatska udruga Oracle korisnika. Više o udruzi možete saznati na Hroug.hr.

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz HrOUG 2014 objavljujemo na Twitteru!

Prati nas na Facebooku

Connect 360

Povežite se putem novog servisa za umrežavanje i upoznajte nove poslovne kontakte!

Partner

Veliki pokrovitelji

Pokrovitelj

Mali pokrovitelji

Medijski partner

Medijski pokrovitelj