Oracle na 19. konferenciji

Oracle - Partner konferencije i ove godine sudjeluje na konferenciji sa više od 20 predavača i preko 25 predavanja i radionica. Odraz je to širine novosti u korporaciji, ali i želje da se rezultate provedenih projekata približi Oracle zajednici u Hrvatskoj i regiji.

U gotovo svakoj od konferencijskih cjelina Oracle specijalisti su nositelji top tema - Engineered Systems, Internet of things, Middleware, Analytics / Big data / BI / DW, DB, Development and Tools, Mobility, Strategy & Management IS, Oracle Support. S time je sudionicima konferencije osiguran maksimum informacija o novostima i rezultatima u proteklih godinu dana, te direktan i brz prijenos značajnih novosti s najveće svjetske konferencije Oracle Open World 2014.

Posebno najavljujemo:

Tuomo Pyykkönen VP, Customer Support Services, Eastern Europe, CIS koji će na otvaranju govoriti o Oracle strategiji: Pojednostavljenje IT s projektiranim sustavima, te u keynote obraćanju, prije svega sudionicima Leaders Circle i Oracle partnerima, ali i svim sudionicima konferencije govoriti će o rezultatima u Projektiranim sustavima  u centralnoj srednjoj Europi i namjerama u sljedećem razdoblju.
Marin Tadić director Oracle Hrvatska za otvaranje je predvidio Internet od Things, temu koja je okupirala ICT svijet. Mnogi IoT uspoređuju sa novom industrijskom revolucijom, ali svi se slažu da su ostvarenja međusobnih povezivanja, samostalnog razmjenjivanja informacija, obrađivanja i donošenja odluka umnogome otvorile izazove i ostvarenja neslućenih mogućnosti.
Kellyn Pot'Vin, Oracle ACE and Senior Technical Consultant, će uz Keynote govor zajedno sa Tim Gormanom, prezentirati koje je prednosti i nove mogućnosti Enterprise Manager 12C Rel4 donio u Enterprise Management, kao i što je AWR skladište, što sve donosi i omogućava izgradnja te Oracle novosti u ponudi Enterprise Manager 12c Rel4. 
Patrick Wolf, Oracle ACE Direktor, Oracle Austrija. Kao član Application Express razvojnog tima Oracle korporacije sudjelovao je u razvoju APEX 5.0. Kroz dva predavanja sudionicima konferencije će objasniti novi pristup izgradnji APEX stranica sa Page Designerom, a u drugom koje su sve nove značajke dovele do poboljšanja postojećih komponenti, kako unaprijediti postojeće aplikacije i učiniti ih produktivnijim za korisnike.
Deneš Kubiček,Oracle ACE Direktor dugogodišnji sudionik HrOUG konferencije i nositelj APEX aktivnosti. Ove godine u APEX RESTful Web usluge se fokusirao na korištenje web usluga u APEX i kako konfigurirati vlastite na web usluge pomoću APEX Builder sučelja području. 
Joel Goodman, Core Technology & Certification Specialist u Oracle University EMEA, u Konceptima RAC globalnog upravljanja resursima, analizira od koordinacije resursa za Oracle RAC bazu podataka do okvira koordinacije pristupa zajedničkim resursima iz više baza podataka instanci. Također će raspraviti i efekte u nizu aspekata Automatic Parallel Execution.
Duško Vukmanović, Principal Technology Sales Consultant u Oracle Hrvatska u Mobility - keynote obraćanju, dati će pregled komponenti mobilnog računarstva, što poduzeti za mobilni pomak u razmišljanju i prijedlog kako vam Oracle može pomoći u realizaciji vaše mobilne strategije. Standardna je tema i WebLogic, ovaj put u funkciji dinamičkog klastera
Slavko Rožič, Oracle Support Director za South Central Europe, Oracle Slovenia kao keynot govornik u Vrijednostima Oracle supporta govori što je i kako funkcionira Oracle podrška. S tim započinje seriju od 8 tema kojima 10 specijalista Oracle Supporta govori o svim aspektima podrške korisnika. Dan Oracle Supporta je prilika da se ostvare direktni kontakti sa korisnicima i analiziraju mogućnosti, problemi i unapređenja u međusobnim odnosima na području podrške. 
Jernej Kaše, Fusion Middleware Specialist, Oracle Partner BD, ECEMEA, ORACLE Austria vodi radionicu Prvi koraci sa Oracle Mobile Application Frameworkomgdje će sami sudionici izgraditi prvu (MAF) aplikaciju. U drugom predavanju pokazati će kako se Oracle Solaris i Oracle Fusion Middleware mogu koristiti zajedno kako bi se izgradio Privatni Cloud.

Istaknuli smo manje od polovice Oracle predavača na konferenciji, više detalja o njima kao i potpune informacije o ostalim temama koje će prezentirati Ljiljana Perica, Morana Butković, Johanes Baumgartner, Krunoslav Koprivnjak, Michal Kostrzewa, mogu se pogledati na Program

Rezimirajući, samo iz ovog nabrajanja aktivnosti, koje ce Oracle specijalisti obaviti na konferenciji, vidljiva je opravdanost statusa Partnera konferencije. Ovdje nećemo zbrajati sudionike i aktivnosti već ćemo ostaviti vama da, kao sudionici konferencije, osjetite obim sudjelovanja i spremnosti aktera da su na konferenciji, da prezentiraju i budu spremni za razgovore i sastanke s onima koji su za to zainteresirani.

HrOUG.hr

Konferenciju organizira Hrvatska udruga Oracle korisnika. Više o udruzi možete saznati na Hroug.hr.

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz HrOUG 2014 objavljujemo na Twitteru!

Prati nas na Facebooku

Connect 360

Povežite se putem novog servisa za umrežavanje i upoznajte nove poslovne kontakte!

Partner

Veliki pokrovitelji

Pokrovitelj

Mali pokrovitelji

Medijski partner

Medijski pokrovitelj