Oracle ACE

Na konferenciji sudjeluje 11 Oracle ACE-ova, predavača koje je Oracle zajednica proglasila najboljim predavačima na Oracle konferencijama.

Mark Rittman je danas među vodećim stručnjacima na području Oracle Business Intelligence. Oracle ACE direktor i tehnički direktor Rittman Mead - Oracle-centra podataka te analitičkih savjetovanja, s uredima u Velikoj Britaniji, Belgiji, SAD-u, Južnoj Africi, Indiji te Australiji. Savjetnik je, trener, predavač i sudjeluje u Oracle ekipama razvoja BI i DW. Na konferenciji sudjeluje kao Keynote govornik Analitika i veliki podaci (Big data)te sa serijom 4 radionice primjene Hadoop i velike podatkovne tehnologije za Oracle BI, DW i integraciju podataka.
Tim Gorman je priznati stručnjak za optimizaciju rada baza podataka, administraciju baze podataka te posebno raspoloživost i performance tuning, kao i DW. Više od 30 godina iskustva u svrstava ga u stručnim krugovima među vodeće eksperte. Aktivni je član Rocky Mountain Oracle User Group i Oak table grupe. Pisac i koautor je 5 knjiga. Na konferenciji zajedno sa Kellyn Pot'Vin sudjeluje kao Keynote govornik - Pretpostavke: Ubojice na prvom spoju i programskim projektima diljem svijetate sa radionicom Tri vrste tabličnih kompresija.
Kellyn Pot’Vin je već niz godina specijalizirana za podešavanja performansi, radi gotovo isključivo sa velikim multi-TB bazama podataka, uključujući Exadata i bazama podataka koje uključuju solid state disk konfiguracije. Radi u Oracle kao savjetnik na strateškom programu za Enterprise Manager Group. Kao Oracle ACE direktor i danas podupire Oracle ACE program. Član je OAK table grupe. Na konferenciji zajedno sa Tim Gormanom sudjeluje kao Keynote govornik - Pretpostavke: Ubojice na prvom spoju i programskim projektima diljem svijetate sa predavanjima Oracle EM 12c Release 4 nove značajke i The AWR Warehouse.
Deneš Kubiček je priznati predavač, blogger i autor na području Oracle APEX. On je Oracle ACE Direktor i radi kao savjetnik, te upravlja projektima firme BI / Cubes Opal Consulting. Rođen je u Hrvatskoj, više od dvadeset godina živi i radi u Njemačkoj i Kanadi. Nositelj je nagrade "Oracle Application Express Developer godine 2008". Snažno podržava aktivnosti Oracle korisničkih grupa. Počasni je ćlan HrOUG. Na konferenciji sudjeluje sa predavanjem APEX RESTful Web usluge.
Patrick Wolf u Application Express razvojnom timu Oracle korporacije radi kao Oracle APEX Core developer. Vodio je Oracle Kompetencijski Centar, te radio kao Oracle stručnjak u Sfinga IT konzalting, Beč, Austrija. Nositelj je nagrade Oracle APEX Developer 2007. Kao Oracle ACE Direktor, on je čest suradnik na Oracle APEX forumima i bloger. Na konferenciji sa dva predavanja Game changer: Application Express 5.0 Page Designer i Application Express 5.0 - Tu je još mnogo toga! donosi novosti o APEX 5.0.
Jože Senegačnik ima više od 25 godina iskustva sa Oracle proizvodima. Počeo je 1988. sa Oracle DB verzija 4. Međunarodno je priznati govornik i član respektabilnog OakTable (oaktable.net). On je Oracle ACE Direktor sa dugotrajnim pozitivnim doprinosom Oracle zajednici. Jože je tradicionalni govornik na HrOUG-u, uvijek s aktualnim temama. Na konferenciji sudjeluje sa predavanjima: Evolucija Oracle izvedbe rješavanje problema i Najčešće pogreške konfiguracije baze podataka.
Zoran Jovanović radi preko 25 godina kao konzultant i arhitekt sustava baziranih na Oracle tehnologiji. Višestruko je certificiran DBA specijalista. On je Oracle ACE i iskusan predavač na raznim Oracle konferencijama. Na konferenciji sudjeluje sa predavanjima: Kloniranje Oracle Fusion Middleware 11g komponenti i Stanje na tržištu upravljačkih sustava baza podataka.
Piet de Visser je iskusan konzultant za baze podataka i administrator. Kombinira tehničko znanje s velikim iskustvom u globalnim organizacijama i to primjenjuje na međunarodnim projektima.Višestruko je certificiran DBA specijalista. On je Oracle ACE i dugogodišnji predavač na raznim Oracle konferencijama. Na konferenciji sudjeluje sa predavanjima: Opet konsolidacija? Na Exadata-i ovaj put i Rješavanje problema baze podataka s povezom.
Maja Veselica je DBA specijalist sa više certifikacija. Radi u firmi Parallel kao konsultant. Instruktor je na brojnim Oracle kursevima i redovni predavač na OUG konferencijama.Maja je član Oracle ACE Programa - Oracle ACE suradnik. Na konferenciji sudjeluje sa predavanjima: Oracle Database 12c: Backup and Recovery i Istraživanje zanimljivih novih značajki u Oracle DB 12.1.0.2.
Zoran Pavlović je DBA specijalist sa više certifikacijaRadi u firmi Parallel kao tehnički arhitekt. Instruktor je na brojnim Oracle kursevima za Oracle University u EMEA regiji. Redovni predavač na OUG konferencijama.Zoran je član Oracle ACE Programa - Oracle ACE suradnik. Na konferenciji sudjeluje sa predavanjimaIstraživanje zanimljivih novih značajki u Oracle DB 12.1.0.2 i Oracle Database 12c: Backup and Recovery.

HrOUG.hr

Konferenciju organizira Hrvatska udruga Oracle korisnika. Više o udruzi možete saznati na Hroug.hr.

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz HrOUG 2014 objavljujemo na Twitteru!

Prati nas na Facebooku

Connect 360

Povežite se putem novog servisa za umrežavanje i upoznajte nove poslovne kontakte!

Partner

Veliki pokrovitelji

Pokrovitelj

Mali pokrovitelji

Medijski partner

Medijski pokrovitelj