Leaders Circle

U srijedu 15.10. osim Partnerskog dana održan je i Leaders Circle, dio HrOUG konferencije namijenjen donositeljima odluka.

Ove godine Leaders Circle je otvorio Ante Mandić Quo vadis ICT (ima li pilota za sve ove avione) u kojem je prenio iz prve ruke saznanja do kojih je došao tijekom puta u USA sa delegacijom Republike Hrvatske koja je obišla najveće svjetske proizvođače u IT sektoru: IBM, HP, Cisco, Microsoft i naravno Oracle.

dr. Leo Mršić - gdje poslovanje susreće znanost približio je uporabu znanstvenih metoda pri analizi velikog broja podataka tj. kako od šume vidjeti drvo.

Ratko Mutavdžić - Mogu li novi modeli promjeniti stare? govorio je o nevjerovatnoj ekspoloziji novih poslovnih modela koji se korištenjem moderne tehnologije šire enormnom brzinom i stavljaju na ispit stare, ukorjenjene modele poslovanja.

Leaders circle-u se obratio i Ranko Režek sa predstavljanjem najbolje prakse upravljanja modelima i Slavko Rožić koji je dao pogled za managere na Oracle Support.

Nakon toga održana su dva plenarna predavanja Touma Pyykkonena koji je pričao o Oracle projektiranim sustavima u centralnoj i istočnoj Europi, a zatim Mark Rittman koji je govorio o analitici velikih podataka (Big data)

Nakon plenarnih predavanja održano je VIP druženje uz gastronomiju i enologiju Istre.

U neformalnom druženju sudionici VIP druženja su razmijenili svoja iskustva.

HrOUG.hr

Konferenciju organizira Hrvatska udruga Oracle korisnika. Više o udruzi možete saznati na Hroug.hr.

Prati nas na Twitteru

Sve novosti i zanimljivosti vezane uz HrOUG 2014 objavljujemo na Twitteru!

Prati nas na Facebooku

Connect 360

Povežite se putem novog servisa za umrežavanje i upoznajte nove poslovne kontakte!

Partner

Veliki pokrovitelji

Pokrovitelj

Mali pokrovitelji

Medijski partner

Medijski pokrovitelj